Schoonheidssalon Zeist

Welkom op de website van Beautycenter Lavendula. Uw schoonheidssalon en specialist op het gebied van huidverbetering voor Utrecht en omgeving. Een schoonheidssalon in Zeist waar een informele sfeer heerst en wij u graag adviseren welke behandeling het beste bij uw past.

Wij nemen vooraf de tijd om een goede intake te houden en zo te kijken wat uw wensen zijn. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes helpen u graag een stap verder naar een mooie en jonge huid. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke pedicure of manicure behandeling. En als ‘finishing touch’ nog een mooie gellak!

Schoonheidssalon Zeist Beautycenter Lavendula

Beautycenter Lavendula is gevestigd in Zeist bij een leuk winkelcentrum. Laat u eerst lekker verzorgen zodat u weer fris en fruitig voor de dag komt waarna u lekker kunt gaan winkelen.

Schoonheidssalon Zeist Beautycenter Lavendula e.o.

Bij uw bezoek hebben we eerst een intake waarna we gaan kijken welk behandelplan we kunnen gaan opzetten. Zo hebben beide partijen een goed beeld van de diverse behandelingen die gaan plaatsvinden. Of u nu behoefte heeft aan een afslankkuur, een massage ter ontspanning, advies of een specifieke behandeling aan de hand van uw huidtype. Onze specialisten helpen u verder in onze schoonheidssalon Zeist Beautycenter Lavendula .

De voordelen van Beautycenter Lavendula
• Meer dan 30 jaar ervaring een begrip in de regio;
• Aangesloten bij de ANBOS;
• Gediplomeerde schoonheidsspecialistes;
• Persoonlijke aandacht en rust staan centraal in onze salon;
• Van persoonlijke intake naar behandelplan op maat;
• Kwaliteit producten van Osaine (Seastem) en Thalion.

Schoonheidssalon-Utrecht

Online afspraak maken

Bent u benieuwd wat Cosmo Beautycenter Lavendula voor u kan betekenen? Vul dan snel en eenvoudig onderstaand contactformulier in. Wij nemen uw reactie direct in ontvangst en komen zo snel mogelijk bij u terug.