Ontharen Zeist

Ontharen in Zeist? Woont of werkt u in de regio Zeist en wilt u af van uw overbeharing? Wilt u uw huid weer een jonge en frisse uitstraling meegeven? Kom dan naar Beautycenter Lavendula in Zeist, wij zijn gespecialiseerd in huidverbeteringen en definitief ontharen.

Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes geven u de behandelingen die u nodig heeft. Vooraf wordt bekeken welke wensen u heeft en wat de voordelen en nadelen zijn voor uw huid van bepaalde behandelingen. Wij informeren u hier duidelijk over waarna u zelf kunt kiezen welke behandeling u prettig vindt. Samen zorgen we er voor dat uw huid weer glad aanvoelt en dat u uiteindelijk af bent van de overbeharing. Dit kan soms al na een paar behandelingen. Maak snel een afspraak om uw wensen te bespreken.

Ontharen Zeist e.o.

Lichaamsontharing kan overlast veroorzaken. Wij helpen u graag met diverse behandelingen om deze overlast tot een minimum te beperken. Ontharen van het lichaam gebeurt met honinghars, dit kan op alle delen van het lichaam. Bij vrouwen gebruiken we dit ook voor de gehele bikinilijn en bij de mannen kan hier ook mee de rug en borst gedaan worden.

Definitieve ontharing Zeist e.o.

In onze salon gebruiken we enzymen om de haargroei steeds verder te vertragen en uiteindelijk zover te verminderen dat harsen amper nodig is. Het product waarmee we dit willen bereiken heet Skinnovation. Dit product wordt na de harsbehandeling opgebracht en verder thuis gebruikt tot de volgende harsbehandeling.

Voordelen Beautycenter Lavendula  
•    Geen beschadigingen en/of littekens;
•    Gespecialiseerd in huidverbeteringen en uiterlijke verzorging;
•    Persoonlijke aandacht en rust voor onze klanten;
•    Deskundigheid van ons personeel.

Ontharen-Utrecht

Online afspraak maken

Bent u benieuwd wat Cosmo Beautycenter Lavendula voor u kan betekenen? Vul dan snel en eenvoudig onderstaand contactformulier in. Wij nemen uw reactie direct in ontvangst en komen zo snel mogelijk bij u terug.